All VM messages showing from "Unknown"

Having trouble placing or receiving calls or using your voicemail system on Ooma Telo VoIP Phones? Post your questions here.
chunk73
Posts: 26
Joined: Mon Jan 12, 2009 8:34 am

All VM messages showing from "Unknown"

Post by chunk73 » Fri Mar 25, 2011 4:48 pm

Whenever I get a VM on my OOMA, the OOMA lounge is showing those voicemails as being from "Unknown caller". Caller ID is being passed through properly as I can see the number and callers name in the call history.

It seems to have started sometime between the 14th and the 17th of March. I received a VM on the 14th and the info is fine, then on the 17th it started saying unknown, and has said it ever since.

Any ideas what might be going on?

thunderbird
Posts: 6388
Joined: Mon Nov 08, 2010 4:41 pm

Re: All VM messages showing from "Unknown"

Post by thunderbird » Sat Mar 26, 2011 12:12 pm

chunk73:

Contact Ooma Customer Support:

Customer Support
Email: support@oomacare.com
Phone: 1-888-711-OOMA (6662)
Monday-Friday 7am-7pm PST
Saturday-Sunday 8am-5pm PST

chunk73
Posts: 26
Joined: Mon Jan 12, 2009 8:34 am

Re: All VM messages showing from "Unknown"

Post by chunk73 » Thu Mar 31, 2011 1:20 pm

Case logged. Case # 110325-001010

Still no resolution.

ntoy

Re: All VM messages showing from "Unknown"

Post by ntoy » Thu Mar 31, 2011 2:08 pm

chunk73 wrote:Case logged. Case # 110325-001010

Still no resolution.
Hello,

This is bug 10543. Fixed, but not rolled out to production yet. Support will update you as updates become available.

chunk73
Posts: 26
Joined: Mon Jan 12, 2009 8:34 am

Re: All VM messages showing from "Unknown"

Post by chunk73 » Fri Apr 01, 2011 12:54 pm

Thanks for the update. Glad to know it is a known bug. Any estimate as to when it will be rolled out?

MisterRoly
Posts: 1
Joined: Sat Apr 02, 2011 2:52 pm

Re: All VM messages showing from "Unknown"

Post by MisterRoly » Sat Apr 02, 2011 2:54 pm

We just connected our Telo today and have noticed all our calls coming in as UNKNOWN.

Venkatrr
Posts: 12
Joined: Sat Mar 12, 2011 4:37 pm

Re: All VM messages showing from "Unknown"

Post by Venkatrr » Mon Apr 11, 2011 7:23 pm

Hi,

I use a OOMA telo system and until march 31st, the caller IDs were appearing with phone numbers and names. From April 1st - the ooma web page lists every voicemail as if it is from unknown. However my handphone was able to identify all phone calls including caller IDs.

Thanks

Venkat

thunderbird
Posts: 6388
Joined: Mon Nov 08, 2010 4:41 pm

Re: All VM messages showing from "Unknown"

Post by thunderbird » Mon Apr 11, 2011 9:12 pm

Venkatrr wrote:Hi,

I use a OOMA telo system and until march 31st, the caller IDs were appearing with phone numbers and names. From April 1st - the ooma web page lists every voicemail as if it is from unknown. However my handphone was able to identify all phone calls including caller IDs.

Thanks

Venkat
Maybe this wil help:
viewtopic.php?f=5&t=11263&p=79005&hilit=firmware#p79005

rodwed
Posts: 29
Joined: Sun Jul 26, 2009 12:17 pm
Location: Anniston, AL
Contact:

Re: All VM messages showing from "Unknown"

Post by rodwed » Fri Apr 15, 2011 7:52 am

I have recently began experiencing this problem. This only happens on voicemails. It is April 15(beyond April 11). When can we expect this to be fixed?

ntoy

Re: All VM messages showing from "Unknown"

Post by ntoy » Fri Apr 15, 2011 8:04 am

rodwed wrote:I have recently began experiencing this problem. This only happens on voicemails. It is April 15(beyond April 11). When can we expect this to be fixed?
Hello,

This is bug 10562 on our backend servers.

Post Reply