Problem with activation

Having trouble placing or receiving calls or using your voicemail system on Ooma Telo VoIP Phones? Post your questions here.
Post Reply
User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Problem with activation

Post by lbmofo » Sat Mar 12, 2011 2:10 pm

Are you up and running though?
If not activated yet, just go to Ooma.com and click on Activate.
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

User avatar
southsound
Posts: 3519
Joined: Fri Feb 06, 2009 11:31 am
Location: Harstine Island, WA

Re: Problem with activation

Post by southsound » Sat Mar 12, 2011 5:47 pm

persycro: Either your user account has been hacked or you are a brainless spammer who should just go away. Why would I think this? Because your other post contains nothing but links to buy counterfeit drugs online.

You won't find much tolerance for that sort of thing here.

Offending Post
ooma customer since February 2009
VoIP hardware: 2 Telo w/3 handsets & Linx / ooma core
Total Lines: 8 / Numbers: 11 / Handsets: 20
Lifetime Premier Member
Friends don't remember what Landline Integration was or why we did it.

nextbond
Posts: 32
Joined: Thu Feb 10, 2011 2:40 pm

Re: Problem with activation

Post by nextbond » Sun Mar 13, 2011 5:44 am

I second that. Don't put spam on this board. It will only get you banned

User avatar
tomcat
Posts: 215
Joined: Tue Feb 22, 2011 1:32 pm

Re: Problem with activation

Post by tomcat » Sun Mar 13, 2011 6:43 am

Hope it is soon. The board is littered with his, ummm, stuff.

User avatar
nn5i
Posts: 554
Joined: Fri Jun 11, 2010 2:02 pm
Location: Portland, OR

Re: Problem with activation

Post by nn5i » Sun Mar 13, 2011 10:13 am

southsound wrote:persycro: Either your user account has been hacked or you are a brainless spammer.
Or both.

gotok
Posts: 8
Joined: Sat Feb 05, 2011 9:39 am

Re: Problem with activation

Post by gotok » Sun Mar 13, 2011 12:33 pm

While this guy is certainly annoying, all forums are vulnerable to such abuse. What seems to be missing is a moderator to clean out the garbage posts and prevent further spamming. My question is "Where is Ooma?"

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Problem with activation

Post by lbmofo » Sun Mar 13, 2011 12:38 pm

I've emailed the "product" email addy that Dennis gave; hope it gets to their mobile devices.

This guy or thing is on other places too.

http://www.pinces.cz/for/viewtopic.php?f=16&t=11284
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

Post Reply