Need to dial 1 plus area code

Having trouble placing or receiving calls or using your voicemail system on Ooma Telo VoIP Phones? Post your questions here.
Post Reply
irish0818
Posts: 7
Joined: Tue Nov 16, 2010 7:23 pm

Need to dial 1 plus area code

Post by irish0818 » Sat Nov 27, 2010 3:32 pm

One thing I have notices since using Ooma is that CallerID works great, but I have to dial a 1 before the area code. Is there a setting to deal with this? My previous VOIP provider allowed me to just dial the 10 digit number (i.e. 111-111-1111) rather than having to put in a one before the area code (i.e. 1-111-111-1111).

Ideas??

murphy
Posts: 7240
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: Need to dial 1 plus area code

Post by murphy » Sat Nov 27, 2010 3:52 pm

Log into your my.ooma.com account and enable 10 digit dialing.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

irish0818
Posts: 7
Joined: Tue Nov 16, 2010 7:23 pm

Re: Need to dial 1 plus area code

Post by irish0818 » Sat Nov 27, 2010 4:00 pm

murphy wrote:Log into your my.ooma.com account and enable 10 digit dialing.
Thank you, murphy. I knew it had to be somewhere!

Post Reply