This forum includes tips for maintaining the best audio quality possible with the Ooma System. If your Ooma system is having issues with dropped calls, static audio or echo, look here for assistance.
#63272 by luntam
Thu Aug 26, 2010 9:44 pm
Did anyone receive the new firmware 1.39530 for the Telo? What are the enhancements or bug fixes? I don't see any release notes as of 8/26/2010. Thanks.
#63273 by cylooma
Thu Aug 26, 2010 10:51 pm
luntam wrote:Did anyone receive the new firmware 1.39530 for the Telo? What are the enhancements or bug fixes? I don't see any release notes as of 8/26/2010. Thanks.

I think a few did already. Mine is still on 37410 which is 2 rev behind. I wonder when it will be upgraded automatically. And I wish there is a manual process to pull the latest firmware upgrade from Ooma.
#63288 by Nat Ray
Fri Aug 27, 2010 6:44 am
luntam wrote:Did anyone receive the new firmware 1.39530 for the Telo? What are the enhancements or bug fixes? I don't see any release notes as of 8/26/2010. Thanks.


According to my Telo Handset, I have received the new firmware update, but have no idea what issues were addressed :? Hopefully, Bobby B will post release notes in the near future . . .

Best regards,
Nat Ray
#63316 by Nat Ray
Fri Aug 27, 2010 9:17 am
cylooma wrote:Mine is still on 37410 which is 2 rev behind. I wonder when it will be upgraded automatically. And I wish there is a manual process to pull the latest firmware upgrade from Ooma.


Try powering the Telo down and bringing it back up via the power cord. Worked for me . . . :cool:

Best regards,
Nat Ray
#63318 by cylooma
Fri Aug 27, 2010 9:21 am
Nat Ray wrote:Try powering the Telo down and bringing it back up via the power cord. Worked for me . . . :cool:

Yea, I tried it last night. It didn't upgrade the firmware. I'll try it again tonight if it hasn't been upgraded overnight.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests