QOS (http://setup.ooma.com) is machine code

This forum includes tips for maintaining the best audio quality possible with the Ooma System. If your Ooma system is having issues with dropped calls, static audio or echo, look here for assistance.
Post Reply
PMGal
Posts: 5
Joined: Wed Jan 06, 2010 8:37 am

QOS (http://setup.ooma.com) is machine code

Post by PMGal » Wed Feb 10, 2010 5:06 am

I'm trying to fine tune my QOS settings according to instructions in the Knowledge Base and when I go to the above link to change my settings I get machine code. Any idea why and what I need to do to get the screen shown in the knowledge base instructions?

Any help or info would be greatly appreciated.
Thank you!

amoney
Posts: 586
Joined: Tue Dec 22, 2009 9:43 pm

Re: QOS (http://setup.ooma.com) is machine code

Post by amoney » Wed Feb 10, 2010 5:11 am

What browser are you using?

try 172.27.35.1

any difference?
Comcast > Telo > WRT54G

Groundhound
Posts: 2711
Joined: Sat May 23, 2009 9:28 am
Location: Atlanta, GA

Re: QOS (http://setup.ooma.com) is machine code

Post by Groundhound » Wed Feb 10, 2010 5:14 am

PMGal wrote:I'm trying to fine tune my QOS settings according to instructions in the Knowledge Base and when I go to the above link to change my settings I get machine code. Any idea why and what I need to do to get the screen shown in the knowledge base instructions?

Any help or info would be greatly appreciated.
Thank you!
It's not machine code, just HTML code. This happens if you use Chrome as your browser. Also some anti virus programs like Kaspersky will interfere with proper display of the setup pages.

User avatar
jdorin
Posts: 54
Joined: Tue Dec 08, 2009 9:58 am
Location: Stone Mountain (Atlanta), GA

Re: QOS (http://setup.ooma.com) is machine code

Post by jdorin » Tue Feb 16, 2010 4:50 am

I'm trying to follow the route to the QoS settings/fine tuning page. I keep getting the same response from my Mac's Safari browser:

Safari can’t open the page “http://setup.ooma.com/” because Safari can’t find the server “setup.ooma.com”.

-and-

Safari can’t open the page “http://172.27.35.1/” because the server where this page is located isn’t responding.

I've been trying these for several days .. NADA! Do you suppose these sites are continually down, or what :?:

My highway to the Internet is via a Clear WiMax modem .. no cable/DSL/etc.

amoney
Posts: 586
Joined: Tue Dec 22, 2009 9:43 pm

Re: QOS (http://setup.ooma.com) is machine code

Post by amoney » Tue Feb 16, 2010 5:03 am

jdorin wrote:I'm trying to follow the route to the QoS settings/fine tuning page. I keep getting the same response from my Mac's Safari browser:

Safari can’t open the page “http://setup.ooma.com/” because Safari can’t find the server “setup.ooma.com”.

-and-

Safari can’t open the page “http://172.27.35.1/” because the server where this page is located isn’t responding.

I've been trying these for several days .. NADA! Do you suppose these sites are continually down, or what :?:

My highway to the Internet is via a Clear WiMax modem .. no cable/DSL/etc.
See my post to your other post -same question here...

viewtopic.php?f=4&t=5735

That should solve your riddle.
Comcast > Telo > WRT54G

Post Reply