Call not completing - 863 area code

This forum includes tips for maintaining the best audio quality possible with the Ooma System. If your Ooma system is having issues with dropped calls, static audio or echo, look here for assistance.
Post Reply
unit321
Posts: 20
Joined: Tue Feb 24, 2009 8:09 am

Call not completing - 863 area code

Post by unit321 » Wed Aug 05, 2009 12:04 pm

I'm trying to complete a call to 863-453-xxxx. It won't connect, and there's a message that says "you need to dial a "1" in order to complete this call"...

I have ten-digit dialing turned on, and I tried dialing with a "1" to see if the call would get connected. It still won't connect, and returns the same message about needing to dial with a "1" in order to complete the call.

Is there something wrong with the routing to this particular number or exchange? I've completed other long-distance calls today with no problems.

niknak
Posts: 885
Joined: Tue Jan 27, 2009 7:53 pm
Location: Staten Island, NY

Re: Call not completing - 863 area code

Post by niknak » Wed Aug 05, 2009 12:07 pm

call ooma cs and give them the number and time of the call attempts, they will trace their logs to figure it out

unit321
Posts: 20
Joined: Tue Feb 24, 2009 8:09 am

Re: Call not completing - 863 area code

Post by unit321 » Wed Aug 05, 2009 12:14 pm

I called CS before I posted, but was on hold for a long time. I'll try again later.

niknak
Posts: 885
Joined: Tue Jan 27, 2009 7:53 pm
Location: Staten Island, NY

Re: Call not completing - 863 area code

Post by niknak » Wed Aug 05, 2009 12:20 pm

sounds like a routing problem with one of the phone partners that ooma uses, cs should be able to resolve

Post Reply