Trunk Group????

This forum includes tips for maintaining the best audio quality possible with the Ooma System. If your Ooma system is having issues with dropped calls, static audio or echo, look here for assistance.
mjl
Posts: 13
Joined: Thu Jan 17, 2013 1:51 pm

Re: Trunk Group????

Post by mjl » Tue Jan 29, 2013 9:31 am

no did not know there is a radio running. I will try again and shut down as much as possible. I will see if I have a separate data line to plug in the laptop. The wifi was running for both tests.

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Trunk Group????

Post by lbmofo » Tue Jan 29, 2013 9:39 am

Also, try testing using a wired phone to eliminate cordless phone problems (power off the base, and take batteries out of the cordless handsets).
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

WayneDsr
Posts: 3790
Joined: Wed Feb 04, 2009 6:28 pm
Location: Northern Indiana

Re: Trunk Group????

Post by WayneDsr » Tue Jan 29, 2013 10:42 am

And NO, Ooma should not be consuming that much band width. Less than 100 kbps in either direction is the norm.

Wayne
ooma customer since January 2009
ooma hardware: core (hub/scout) and Telo
Lifetime Premier Member

mjl
Posts: 13
Joined: Thu Jan 17, 2013 1:51 pm

Re: Trunk Group????

Post by mjl » Fri Feb 01, 2013 2:13 pm

Well my complaints have been addressed. I have no idea what they did but things seem to be working much better. I never changed anything yet the Ooma is working great. This is fantastic news as I need this line to accept daily job placement. No phone no money!

Post Reply