Phonepower.com Score

This forum includes tips for maintaining the best audio quality possible with the Ooma System. If your Ooma system is having issues with dropped calls, static audio or echo, look here for assistance.
User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Phonepower.com Score

Post by lbmofo » Wed May 02, 2012 9:16 pm

Phone Power site has been down since this morning?
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

Ringfinger
Posts: 89
Joined: Tue Jan 31, 2012 6:31 pm

Re: Phonepower.com Score

Post by Ringfinger » Thu May 03, 2012 3:41 am

Have not tried.

Anyone know what next fro my Qos? boo freaking hoo to me!!

thunderbird
Posts: 6388
Joined: Mon Nov 08, 2010 4:41 pm

Re: Phonepower.com Score

Post by thunderbird » Thu May 03, 2012 3:48 am

lbmofo wrote:Phone Power site has been down since this morning?
Phonepower Speed Test is working at our home.

murphy
Posts: 7177
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: Phonepower.com Score

Post by murphy » Thu May 03, 2012 5:28 am

Ringfinger wrote:I have no priority pulldown under MAC Priority, just under services priority. I have a space for max kbps up and down that I seem to need and add values for, now what?
Untitled.jpg
Untitled.jpg (157.32 KiB) Viewed 3026 times

Ringfinger
Posts: 89
Joined: Tue Jan 31, 2012 6:31 pm

Re: Phonepower.com Score

Post by Ringfinger » Thu May 03, 2012 5:36 am

Okay, I see that there. I do not have that pulldown. I have to enter the upload and download values there, I have no pulldown. I am using DDWRT, the version from say last June. Now what? Update?

murphy
Posts: 7177
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: Phonepower.com Score

Post by murphy » Thu May 03, 2012 5:44 am

I am using

DD-WRT v24-sp2 (04/13/11) std-usb-nas - build 16785

which is the only version available for my Linksys E3000 router.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

Ringfinger
Posts: 89
Joined: Tue Jan 31, 2012 6:31 pm

Re: Phonepower.com Score

Post by Ringfinger » Thu May 03, 2012 6:27 am

Understood, I have a Buffalo WZR-HP-AG300H. I am using 17798. I don't have the option like you do. Maybe I should just enter 80% of the upload and download values that I get in speedtest.net? If so, it varies day to day but generally I have 18-24 down and 4 upload in Mbps.,

Thoughts?

murphy
Posts: 7177
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: Phonepower.com Score

Post by murphy » Thu May 03, 2012 6:48 am

I'm not sure what they are asking for.
Do they want your actual speeds or do they want to know how much to allocate to that MAC address.

If you look at the top of the page I displayed you will see where I entered my uplink and downlink speeds (reduced to 80%).
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

Ringfinger
Posts: 89
Joined: Tue Jan 31, 2012 6:31 pm

Re: Phonepower.com Score

Post by Ringfinger » Thu May 03, 2012 7:14 am

Here is what I was pointed to:

http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Quality_of_Service

See why I am so confused!? It mentions nothing about the numbers for the MAC priority that I have, and that is what Buffalo pointed me to.

murphy
Posts: 7177
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: Phonepower.com Score

Post by murphy » Thu May 03, 2012 8:05 am

That description matches the version that I am using.
I don't know what to tell you.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

Post Reply