cant install

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
Post Reply
frankyeli
Posts: 3
Joined: Wed Oct 06, 2010 8:22 pm

cant install

Post by frankyeli » Wed Oct 06, 2010 8:25 pm

I have Time warner service at Max download of .7 MBPS and Max upload of .1 MBPS.. is it enough speed for Umma telo?
I keep getting that red blinking flower.

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: cant install

Post by lbmofo » Wed Oct 06, 2010 8:33 pm

Did you power cycle your cable modem? If it has batteries in it, take them out too. Power up the modem first, wait for it to come online and then power up the ooma.
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

frankyeli
Posts: 3
Joined: Wed Oct 06, 2010 8:22 pm

Re: cant install

Post by frankyeli » Thu Oct 07, 2010 6:29 am

How about the speed of my internet connection, is it sufficient?

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: cant install

Post by lbmofo » Thu Oct 07, 2010 6:38 am

100K is not enough (at least not recommended by Ooma) but your speeds are not normal looking for cable internet.

viewtopic.php?f=2&t=8132&p=57442#p57315
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

Post Reply