Incoming calls do not connect

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
Post Reply
ddrhazy
Posts: 5
Joined: Fri Aug 13, 2010 3:24 pm

Incoming calls do not connect

Post by ddrhazy » Tue Aug 17, 2010 12:42 pm

Hi all,

When someone tries to call me my Ooma phone will ring and when I pick it up it just disconnects. The problem just started, everything was working fine before. I have tried to cycle the hub but that didn't fix the problem.

I have my Ooma Hub connected behind the router. I have the Ooma Hub on 192.168.1.118 port forwarded to port 80 on my router.

Shylexx
Posts: 1
Joined: Tue Aug 17, 2010 1:19 pm

Re: Incoming calls do not connect

Post by Shylexx » Tue Aug 17, 2010 1:32 pm

I too started having this same problem, infact it just started today. I can place calls from my Ooma but whenever I receive a call it simply just disconnects. I have my hub installed infront of my router not behind. Does anybody know anything about this issue. I disconnected the power but no luck. The ooma light on both the hub and scout is blue. Any help will be greatly appreciated.

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Incoming calls do not connect

Post by lbmofo » Tue Aug 17, 2010 1:38 pm

There is an outage being worked on. Despite the "Eastern US," I think the problem is nationwide.

viewtopic.php?f=9&t=8927&start=10#p62330
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

ooma2010
Posts: 1
Joined: Tue Aug 17, 2010 3:03 pm

Re: Incoming calls do not connect

Post by ooma2010 » Tue Aug 17, 2010 3:07 pm

Today, I am having the same problem.

When and where will Ooma post a message stating issue is resolved. :?:

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Incoming calls do not connect

Post by lbmofo » Tue Aug 17, 2010 3:08 pm

Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

ddrhazy
Posts: 5
Joined: Fri Aug 13, 2010 3:24 pm

Re: Incoming calls do not connect

Post by ddrhazy » Tue Aug 17, 2010 4:47 pm

Must be nationwide cause I'm in the west coast. So strange.
Last edited by ddrhazy on Fri Feb 11, 2011 10:46 am, edited 1 time in total.

arodarte
Posts: 2
Joined: Tue Dec 08, 2009 10:23 pm

Re: Incoming calls do not connect

Post by arodarte » Tue Aug 17, 2010 4:53 pm

I'm in San Diego and have had the same problem all day.

ddrhazy
Posts: 5
Joined: Fri Aug 13, 2010 3:24 pm

Re: Incoming calls do not connect

Post by ddrhazy » Tue Aug 17, 2010 8:53 pm

Well it's working now so I guess they fixed the problem.

Post Reply