Unable to receive incoming calls

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
Post Reply
pkshinn
Posts: 2
Joined: Fri Apr 16, 2010 6:39 pm

Unable to receive incoming calls

Post by pkshinn » Fri Apr 16, 2010 7:07 pm

I received my ooma two days ago and hooked it up accordingly to the quick start guide. I could make out-going calls ok but not able to receive the incoming ones. I called the ooma tech support but not able to solve the problem after trying different settings and connections; a trouble ticket was opened but has to wait 24-72 hours for their 'special' support team to call me back. Can anyone help, suggestion at the time being? Tks!

Hollywood
Posts: 139
Joined: Sun Mar 14, 2010 9:05 pm

Re: Unable to receive incoming calls

Post by Hollywood » Fri Apr 16, 2010 7:26 pm

on the telo, the top center button is the dimmer for the button lights. assuming the buttons are lit, (adjust if needed), all of the lights should be on. my friends had one not on, I think it was the envelope (not sure), but touching that button reversed it's state and the Ooma worked properly. It's easy to touch a soft key when moving the telo or holding it to plug in a cable.

hope this helps.

adfus
Posts: 11
Joined: Sun Jan 31, 2010 3:27 pm

Re: Unable to receive incoming calls

Post by adfus » Fri Apr 16, 2010 8:17 pm

I have an ATT 2Wire Modem and had exactly the same problem. At the suggestion of someone else on this forum I reset the firewall settings on the modem to their default values and that fixed the problem.

pkshinn
Posts: 2
Joined: Fri Apr 16, 2010 6:39 pm

Re: Unable to receive incoming calls

Post by pkshinn » Sat Apr 17, 2010 6:22 am

Ooma didn't call back but the problem has been fixed by itself. Ooma might had worked on it internally.
Thank you for both of your advice.

Post Reply