No response to number porting since 1/13

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
Post Reply
grogbloggs
Posts: 2
Joined: Sun Jan 11, 2009 2:19 pm

No response to number porting since 1/13

Post by grogbloggs » Wed Feb 18, 2009 9:03 pm

I received the LOA forms and sent them back to both loa@ooma.com and support@oomacare.com on 1/13 and never got a response, after calling they said they never received the forms, so I recent again on 2/10, I keep emailing the above email address and attaching my forms but never get a response or confirmation. Please help!! It's been over 5 weeks and I'm getting no where with my number porting.

frenchcamp49er
Posts: 167
Joined: Thu Jan 08, 2009 8:42 pm

Re: No response to number porting since 1/13

Post by frenchcamp49er » Wed Feb 18, 2009 9:27 pm

I'm on my forth week of waiting, I wish this would get done ASAP, it getting a little frustrating.
Customer Since: January 2009
Ooma Hardware: Ooma Hub/Scout; Telo 04/02/10
Ooma Service: Premier Lifetime (Since December 2009)

koehn
Posts: 76
Joined: Tue Feb 10, 2009 10:57 am

Re: No response to number porting since 1/13

Post by koehn » Thu Feb 19, 2009 12:46 pm

I called the support line when it first opened this morning (8am PT), and the kind woman who took the call told me that my number port request has been approved and is in process. They're really, really busy (which, all things considered, is a good problem to have), but they're making headway.

grogbloggs
Posts: 2
Joined: Sun Jan 11, 2009 2:19 pm

Re: No response to number porting since 1/13

Post by grogbloggs » Sun Feb 22, 2009 9:12 am

I finally got a response from customer support via email, he said he printed out my forms and handed them in, in person for me and to look for an email for when the number was officially ported. I'm crossing my fingers that it doesn't take another 5 weeks !

Post Reply