New Install

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
Post Reply
tippguy
Posts: 5
Joined: Sun Mar 21, 2010 3:19 am

New Install

Post by tippguy » Sun Mar 21, 2010 3:23 am

I have registered and all. Trying to get my OOMA box to connect - the 4 blue lights came on and now have the 6 lights 1, 2, trash, env, > and >>. The Red light keeps flashing, never turns blue. I left it on all night and nothing,

Any ideas?

Dwayne

murphy
Posts: 7241
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: New Install

Post by murphy » Sun Mar 21, 2010 3:49 am

tippguy wrote:I have registered and all. Trying to get my OOMA box to connect - the 4 blue lights came on and now have the 6 lights 1, 2, trash, env, > and >>. The Red light keeps flashing, never turns blue. I left it on all night and nothing,

Any ideas?

Dwayne
Hub or Telo?
Cable, DSL, FIOS etc. internet?
Installed before or after router?
Trying to feed dial tone into house wiring?
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

tippguy
Posts: 5
Joined: Sun Mar 21, 2010 3:19 am

Re: New Install

Post by tippguy » Sun Mar 21, 2010 3:51 am

Going through Cable / phone

I have tried both before the router and after router, currently so i can internet connection it after the router.

I am using the OOMa Telo

tippguy
Posts: 5
Joined: Sun Mar 21, 2010 3:19 am

Re: New Install

Post by tippguy » Sun Mar 21, 2010 3:54 am

Also i am just trying one phone right now, I will be doing the house wiring if I can get it setup to work.

murphy
Posts: 7241
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: New Install

Post by murphy » Sun Mar 21, 2010 3:58 am

Did you select land line integration when you registered?
If you didn't, you would have selected a temporary phone number.
If you did, you must connect an active land line to the wall port of the Telo.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

tippguy
Posts: 5
Joined: Sun Mar 21, 2010 3:19 am

Re: New Install

Post by tippguy » Sun Mar 21, 2010 4:01 am

How can I tell - I don't think I did since I don't plan on that. Plus I selected a new phone number.

tippguy
Posts: 5
Joined: Sun Mar 21, 2010 3:19 am

Re: New Install

Post by tippguy » Sun Mar 21, 2010 9:51 am

Customer Service got me connected, Customer Service was great.

Post Reply