Can't remember IP assigned ?

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
Post Reply
trichert
Posts: 10
Joined: Tue Feb 02, 2010 1:46 pm

Can't remember IP assigned ?

Post by trichert » Sat Mar 06, 2010 9:05 am

My Ooma is working fine but i'm switching providers today and will likely need to get to the console. I scanned my entire IP block and can't seem to find it i tried to go to every active ip's web page.

Is there a way to reset the ooma without loosing my voicemail and other settings ?

murphy
Posts: 7165
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: Can't remember IP assigned ?

Post by murphy » Sat Mar 06, 2010 3:39 pm

trichert wrote:My Ooma is working fine but i'm switching providers today and will likely need to get to the console. I scanned my entire IP block and can't seem to find it i tried to go to every active ip's web page.

Is there a way to reset the ooma without loosing my voicemail and other settings ?
Your voice mail is on Ooma's servers. Just connect your Ooma to the the new ISP and you will be back in business.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

tommies
Posts: 862
Joined: Sun Mar 01, 2009 8:10 pm
Location: Atlanta

Re: Can't remember IP assigned ?

Post by tommies » Sat Mar 06, 2010 4:43 pm

I recently changed from att dsl to comcast cable. I move the whole gig to the cable modem, and it's up in no time.

BTW, I just jumped on Comcast promotion, 29.99 for 12months: high-speed Internet (+ basic tv for one room) No contract. so far, I'm happy with the quality ( 10-16Mb down, 2-6Mb up) a lot faster than my dsl(1.5Mb down, 256k up)
tommies

Post Reply