Dumb question of the day

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
Post Reply
dmclone
Posts: 9
Joined: Wed Jan 20, 2010 1:57 am

Dumb question of the day

Post by dmclone » Tue Jan 26, 2010 10:51 am

Last week i set-up my OOMA by just connecting it to one of my cordless headsets. I did this because at the time I had both DSL and Qwest local phone still active. Yesterday I called and canceled both services from qwest. I checked this morning and when I pick up the phone there is no sound (expected).

So with all that being said, here are my questions.

#1 Is there anything else I need to do with my phone jacks?

#2 Can I now just run my OOMA to any of the phone jacks and it will make the rest of my phone jacks live with OOMA?

#3 Do I need to run through the set-up again? Reboot the telo box?

hpepper
Posts: 752
Joined: Mon Apr 27, 2009 10:29 am
Location: Columbus, Ohio

Re: Dumb question of the day

Post by hpepper » Tue Jan 26, 2010 11:13 am

Did you have your landline integrated with your Ooma? If so, you need to have Ooma CS reconfigure it for you. If you have cancelled your DSL, what Internet service are you now using to connect Ooma to?

amoney
Posts: 586
Joined: Tue Dec 22, 2009 9:43 pm

Re: Dumb question of the day

Post by amoney » Tue Jan 26, 2010 11:57 am

So you when with Cable internet?

The only thing you need to do would be to disconnect lines at the DMARK box outside your house.

Search for integrating Ooma with your house wiring.
Comcast > Telo > WRT54G

Post Reply