Ooma Telo flashing red on and off all day today

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
Post Reply
Jay521
Posts: 36
Joined: Mon Oct 05, 2009 3:09 pm

Ooma Telo flashing red on and off all day today

Post by Jay521 » Thu Jan 21, 2010 2:45 pm

Anyone else experiencing this problem? Tried calling Tech Support; getting busy signals and then long hold times.
My service is going in and out...... :!: I am hoping this isn't yet another equipment failure: my third!
Last edited by Jay521 on Thu Jan 21, 2010 2:47 pm, edited 1 time in total.

User avatar
The Talker
Posts: 134
Joined: Thu Dec 17, 2009 7:28 pm
Location: Southern California

Re: Ooma Telo flashing red on and off all day today

Post by The Talker » Thu Jan 21, 2010 2:47 pm

Last edited by The Talker on Thu Jan 21, 2010 2:48 pm, edited 1 time in total.
I am The Talker || **Lifetime Premier Service Subscriber** Use this SEARCH function folks!

User avatar
bw1
Posts: 1781
Joined: Wed Mar 18, 2009 9:06 am
Location: MI

Re: Ooma Telo flashing red on and off all day today

Post by bw1 » Thu Jan 21, 2010 2:47 pm


Jay521
Posts: 36
Joined: Mon Oct 05, 2009 3:09 pm

Re: Ooma Telo flashing red on and off all day today

Post by Jay521 » Thu Jan 21, 2010 2:49 pm

Thanks for the replies.....missed that. However, my Telo just went out again :(

raxxal
Posts: 44
Joined: Tue Nov 17, 2009 10:38 pm

Re: Ooma Telo flashing red on and off all day today

Post by raxxal » Thu Jan 21, 2010 4:44 pm

Thanks God is OOMA hardware! I just bought a WiFi router, and I thought it was defective.

Post Reply