my.ooma Web site down?

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
murphy
Posts: 7240
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: my.ooma Web site down?

Post by murphy » Sat Dec 19, 2009 1:21 pm

Shutterstuff wrote:I should note that both the Hub and Scout have solid blue Ooma lights, so I "assumed" all was well hardware wise...
You don't enter the serial number of a scout to use it as a shared device so any scout will work in that situation.
To use it as a personal device, they have to know it's address (serial number).
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

User avatar
Shutterstuff
Posts: 64
Joined: Thu Oct 29, 2009 8:20 pm
Location: Port Angeles, WA USA

Re: my.ooma Web site down?

Post by Shutterstuff » Sun Dec 20, 2009 11:17 am

murphy wrote:
Shutterstuff wrote:I should note that both the Hub and Scout have solid blue Ooma lights, so I "assumed" all was well hardware wise...
You don't enter the serial number of a scout to use it as a shared device so any scout will work in that situation.
To use it as a personal device, they have to know it's address (serial number).
I noted that the serial number trunkates to the last 5 digits. Is this correct? I also noted in testing that the line set to the Scout goes right to voicemail. When I attempt to call out on that line, I get static. Is this due to a bad serial number or a defective Scout? The hub works find with the Scout disconnected.
Never meddle in the affairs of dragons, for you are crunchy and taste good with ketchup.

Post Reply