Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
#31273 by DuckMaestro
Thu Nov 05, 2009 1:13 am
Hi,

I'm currently researching a purchase of your product. We have a work-from-home business and a T1 line with a block of public IP addresses. Is it possible to configure the ooma device to use a specific public IP address (and specific subnet, router, etc)? I would prefer to connect the device straight to our T1 router using one of our available public IP addresses, since the only NAT we have is a software NAT through windows and I want as few failure points as possible.

Thanks in advance for any info!
-DuckMaestro
#31276 by murphy
Thu Nov 05, 2009 4:10 am
The unit can be configured to have a static IP address.
#31335 by southsound
Thu Nov 05, 2009 9:32 am
DuckMaestro wrote:Hi,

I'm currently researching a purchase of your product. We have a work-from-home business and a T1 line with a block of public IP addresses. Is it possible to configure the ooma device to use a specific public IP address (and specific subnet, router, etc)? I would prefer to connect the device straight to our T1 router using one of our available public IP addresses, since the only NAT we have is a software NAT through windows and I want as few failure points as possible.

Thanks in advance for any info!
-DuckMaestro

I would love to have the quality of service that your T1 provides! I've been very happy using both a hub/scout and Telo with my 1.5mbs/768kbps DSL. Your connection should give you wonderful service. Welcome to the forums - and hopefully to the ooma family!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests