To Dry-Loop Number Port or Not??? That is the Question

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
niknak
Posts: 885
Joined: Tue Jan 27, 2009 7:53 pm
Location: Staten Island, NY

Re: To Dry-Loop Number Port or Not??? That is the Question

Post by niknak » Mon Sep 21, 2009 9:17 am

dball wrote:Is there always a charge for the dry loop dsl?
it depends on the telco, and any contract you have with them

Quicksprj
Posts: 200
Joined: Mon Jul 27, 2009 4:19 pm
Location: Near Colorado Springs

Re: To Dry-Loop Number Port or Not??? That is the Question

Post by Quicksprj » Mon Sep 21, 2009 12:35 pm

Qwest did not charge me as a matter of fact they sent me a letter a short time after the port offering me 50% off my dsl for three months. I called them and got the new dsl only price of 30 a month for a year instead.

Post Reply