Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
#16696 by dtalwar
Thu Aug 20, 2009 9:40 pm
Here's a copy and paste from WayneDSR's instructions on how to reset the Hub. Let's try this.

Power off the hub.
Hold down the blue ooma tab on the ooma hub while plugging ooma power back in.
Continue holding down the ooma tab for about 30 seconds. Ooma will display a red lightshow. After 30 seconds release the ooma tab.
#16697 by dtalwar
Thu Aug 20, 2009 9:42 pm
Just to clarify --- Ooma tab is the clear (or blue or red) tab at the top ... it is really a switch. That is the one you should press and hold for 30 seconds when you power on the Hub for a reset.
#16698 by jader201
Thu Aug 20, 2009 9:44 pm
Yeah, I had read how to reset the hub. That's the problem though. I've been doing that just about every time I change anything -- in addition to unplugging my modem, router, and switch. Then I have to go back and plug everything back in once I reset the hub. I've probably went through that about 7 times tonight (i.e. 28 combined flights of steps :) ).

I think I'm done resetting/power cycling for the night. :)
#16757 by jader201
Fri Aug 21, 2009 1:34 pm
For those interested, I got it working. I had to call ooma support, and apparently some things weren't completed on their end. After they got everything up on their end, I was able to get it working.

This is w/ the ooma hub set up as the DMZ server, so I still need to change that out (port forwarding, static IP, etc.).

Thanks again for everyone's help.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests