Blinking red light during installation

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
Post Reply
JustInLanger
Posts: 1
Joined: Sat Aug 01, 2009 11:56 am

Blinking red light during installation

Post by JustInLanger » Sat Aug 01, 2009 12:17 pm

I purchased ooma to switch from my current VOIP provider, Callvantage. I activated Ooma hub online and then tried to install it. The setup is Cable modem->Ooma Hub -> Dlink router. During activation I chose to use existing phone number while its being ported. The phone cable is plugged into "WALL" on the ooma hub. I see that the ooma tab red light is blinking with buttons "1", "2", ">" and ">>|" solid red. I've tried resetting the hub, cable modem couple of times, but it doesn't help. The internet connection is working fine via router. I tried calling support # 888-711-6662 multiple times, but keep getting "all circuits are busy, try again later" message. Could someone please let me know how do I resolve this and get "blue" light?

but2002
Posts: 149
Joined: Sat Jun 06, 2009 10:02 pm

Re: Blinking red light during installation

Post by but2002 » Sat Aug 01, 2009 1:13 pm

JustInLanger wrote:I purchased ooma to switch from my current VOIP provider, Callvantage. I activated Ooma hub online and then tried to install it. The setup is Cable modem->Ooma Hub -> Dlink router. During activation I chose to use existing phone number while its being ported. The phone cable is plugged into "WALL" on the ooma hub. I see that the ooma tab red light is blinking with buttons "1", "2", ">" and ">>|" solid red. I've tried resetting the hub, cable modem couple of times, but it doesn't help. The internet connection is working fine via router. I tried calling support # 888-711-6662 multiple times, but keep getting "all circuits are busy, try again later" message. Could someone please let me know how do I resolve this and get "blue" light?

If the Play and Fast-Forward button are lit, that means you configured ooma to work With a landline, and the ooma will not function without the landline plugged into the wall jack of the ooma.

You need to call ooma Customer Service to have your ooma switched to work without a landline.



Welcome to ooma!

niknak
Posts: 885
Joined: Tue Jan 27, 2009 7:53 pm
Location: Staten Island, NY

Re: Blinking red light during installation

Post by niknak » Sat Aug 01, 2009 1:14 pm

The phone cable needs to be plugged into the Phone port on the ooma

Post Reply