New vs Old Handset-Can I use both?

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
Post Reply
shacky4
Posts: 6
Joined: Wed Feb 13, 2013 4:05 pm

New vs Old Handset-Can I use both?

Post by shacky4 » Tue Mar 05, 2013 4:44 am

I have a new telo unit and picked up an older style handset. Tech support instructed me on how to roll back the firmware so that it would work. Now, I'm trying to decide if I should get another handset.

Are the new handsets so superior to the old ones that I should be looking at new ones?

If I pick up a new one, can I use both the old one and the new one with the telo?

Thanks!

thunderbird
Posts: 6388
Joined: Mon Nov 08, 2010 4:41 pm

Re: New vs Old Handset-Can I use both?

Post by thunderbird » Tue Mar 05, 2013 5:13 am

You can only use the new HD2 handset firmware, or the old HD1 handset Firmware, but you can not load both firmwares in the Ooma Telo at the same time.

So both the HD1 and a HD2 handsets can not be used at same time.

shacky4
Posts: 6
Joined: Wed Feb 13, 2013 4:05 pm

Re: New vs Old Handset-Can I use both?

Post by shacky4 » Tue Mar 05, 2013 5:25 am

Thank-you for the reply. Do most users find the new handsets to be far superior to the old?

thunderbird
Posts: 6388
Joined: Mon Nov 08, 2010 4:41 pm

Re: New vs Old Handset-Can I use both?

Post by thunderbird » Tue Mar 05, 2013 12:45 pm

shacky4 wrote:Thank-you for the reply. Do most users find the new handsets to be far superior to the old?
Most users say they love the new HD2 handsets.

Post Reply