Do used telos work?

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
Post Reply
Lord Vader
Posts: 121
Joined: Sun Sep 04, 2011 5:12 pm

Do used telos work?

Post by Lord Vader » Mon Sep 19, 2011 10:09 am

I'm currently setup with Ooma and a Telo unit, but I've got a second fax line that I might consider associating with its own Telo unit. A friend of mine who deactivated his Ooma service said he'd sell me his used Telo. Would Ooma activate it on my account so I can use it as a second Telo?

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Do used telos work?

Post by lbmofo » Mon Sep 19, 2011 10:13 am

To get used device reactivated (ownership change), there is $79.99 charge. https://www.ooma.com/legal/rates

Each main device has its own account.
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

Lord Vader
Posts: 121
Joined: Sun Sep 04, 2011 5:12 pm

Re: Do used telos work?

Post by Lord Vader » Mon Sep 19, 2011 10:18 am

Sounds like I'm better off to buy a brand new one, because he was offering it to me for $120.00, and I got my current new Telo for $179 on sale.

Post Reply