Ooma Telo w/ VTech DECT 6.0 handset?

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
User avatar
ajw522
Posts: 247
Joined: Sun Oct 04, 2009 11:52 am
Location: Irvine, CA

Re: Ooma Telo w/ VTech DECT 6.0 handset?

Post by ajw522 » Fri May 13, 2011 6:19 pm

And exactly HOW do you pair another DECT 6.0 phone with another base station?
Customer since August 2009
Hardware: Core Telo w/ HD2 Handset;2 ooma Hubs
Lifetime Premier Subscription
iPhone 7 Plus w/Ooma Mobile App
Internet: AT&T U-Verse 50Mbps

User avatar
nn5i
Posts: 554
Joined: Fri Jun 11, 2010 2:02 pm
Location: Portland, OR

Re: Ooma Telo w/ VTech DECT 6.0 handset?

Post by nn5i » Fri May 13, 2011 8:01 pm

ajw522 wrote:And exactly HOW do you pair another DECT 6.0 phone with another base station?
You don't, mostly, unless the designer took the trouble to design the capability into the device, and both manufacturers -- or one of them, at least -- took the trouble to document it. Most, apparently, don't.

Post Reply