OOMA hub just moved to FIOS, no blue light after move

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
WayneDsr
Posts: 3790
Joined: Wed Feb 04, 2009 6:28 pm
Location: Northern Indiana

Re: OOMA hub just moved to FIOS, no blue light after move

Post by WayneDsr » Sat Apr 04, 2009 7:45 am

Kool. Glad to see you're up and running!

Wayne

dlong
Posts: 100
Joined: Fri Feb 27, 2009 12:52 pm
Location: Sometime a while back, a caveman used it

Re: OOMA hub just moved to FIOS, no blue light after move

Post by dlong » Sat Apr 04, 2009 10:15 am

ooma_headhurts wrote:it turned out to be a bad phone wire to the phone wall jack; that is, a wire that had been working for years decided to stop working. [/b] [/color]
Way to go! It seems to be always the last thing you would expect.

Post Reply