How to set the ooma hub back to default settings

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
Post Reply
dknyinva
Posts: 268
Joined: Sat Feb 07, 2009 7:21 am
Contact:

How to set the ooma hub back to default settings

Post by dknyinva » Sat Mar 28, 2009 1:58 pm

Anyway to set the hub back to the default settings?

Thanks

dlong
Posts: 100
Joined: Fri Feb 27, 2009 12:52 pm
Location: Sometime a while back, a caveman used it

Re: How to set the ooma hub back to default settings

Post by dlong » Sat Mar 28, 2009 2:07 pm

Press the ooma tab down; the tab is the one that says ooma and lights up blue/red/orange. According to ooma tech support, this is supposed to do a hard reset.

WayneDsr
Posts: 3790
Joined: Wed Feb 04, 2009 6:28 pm
Location: Northern Indiana

Re: How to set the ooma hub back to default settings

Post by WayneDsr » Sat Mar 28, 2009 2:25 pm

Unplug ooma hub:
1. Press the "Blue-ooma" button
2. Plug in the adapter
3. Wait for all lights to cycle (approximately 30 seconds)
4. Release the "Blue-ooma" button

Wayne

Post Reply