Stay informed with the latest ooma feature updates and service status. Note: New Topics cannot be created in this forum.
#7296 by marcw
Wed Apr 15, 2009 5:13 am
daet wrote:
chunk73 wrote:For all those who are at work and cant visually check their light to see if service is restored all you have to do is call your ooma phone number. If it rings and then goes to VM service is up, if it doesnt ring and goes directly to VM it is down. Simple as that.

Also, if you cannot log into the Ooma Lounge, you're service isn't up.

My service is down 9:12 AM and I can log into the lounge, so that tells me nothing.
#7300 by daet
Wed Apr 15, 2009 5:14 am
marcw wrote:Email Sent--Down again in South Georgia (Douglas) Did several power recycles, lines 1 and two solid red and a red blinking tab. It is 9:00 AM 4-15-09 This is the same thing that happened Monday April 13, Please advise on the status Also I can log into the lounge Thanks, Marc

I was wrong about the lounge. I couldn't log in just a little while earlier, and my service was down. My service is still down, but I can login now.

Sorry,
DF
#7310 by jmassimilla
Wed Apr 15, 2009 5:18 am
Frank, I'm in SJ also and mine has been back up for 20 minutes. Try power cycling your hub.
BigFrank wrote:Outage in S. Jersey, but I am able to access the lounge. - Frank
#7312 by yuetan
Wed Apr 15, 2009 5:18 am
For those who's eager to know how often this outage happens, here is my story:

I have been up with ooma since January 2008. April 13th, 2009 is the first time I ran into more than 5 hours outage. Today is the 2nd time (only ~1 hour or 2). I am satisfied with the service - w/o a bill to pay. Given the length of the time I have been in service, the entire investment has been fully refunded.

Just to wish this week's accident is a rare thing and they have an idea what is going on.



cpgmar wrote:For all the folks wondering how often this happens, we have been online with OOma since early February and it never has happened yet until this week. Since we all know that the system is currently down, how about an update system status page like on Monday to let everyone know when things are back in service.
#7313 by chidawn
Wed Apr 15, 2009 5:18 am
Outage in Chicago again as of 7:00 a.m. CT.

I did go blue last night, but the service is down again this morning. I can log into the lounge though.
#7315 by dcmke
Wed Apr 15, 2009 5:19 am
Still having outage problems in Milwaukee. Internet connection works fine, but getting #1 and #2 lit up solid red; my OOMA box says the ooma tunnel isn't up. I've power cycled and it's not helping.

It was up yesterday for a while and woke up this morning and it was down again.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest