Stay informed with the latest ooma feature updates and service status. Note: New Topics cannot be created in this forum.
#6429 by 27607
Mon Apr 13, 2009 10:58 am
can you guys send an email to all users when the problem is fixed?
#6430 by bryanlyle
Mon Apr 13, 2009 10:59 am
Mine just clicked back on. 2:58pm EST.

And clicked back off at 3:00pm EST :)
Last edited by bryanlyle on Mon Apr 13, 2009 11:00 am, edited 1 time in total.
#6433 by pramodanchu
Mon Apr 13, 2009 11:01 am
"Diagnosing" and resolving? I thought you mentioned the cause here as "Internet links".


Bobby B wrote:It looks like there's an outage with one of the Internet links that has broken the connection to a large number of ooma Hubs. I don't have an ETA yet on when things will be back up -- but right now, our network operations team is working on diagnosing and resolving this problem as quickly as possible.
#6435 by number9
Mon Apr 13, 2009 11:04 am
Still out of service in Indiana. Hub and scout flashing red.
#6438 by trim81
Mon Apr 13, 2009 11:06 am
back up now... i suggest power recycling the Ooma Hub to restore service
#6439 by houseofboys
Mon Apr 13, 2009 11:08 am
trim81 wrote:back up now... i suggest power recycling the Ooma Hub to restore service
Tried it... still nothing here.
#6442 by Johnny
Mon Apr 13, 2009 11:09 am
trim81 wrote:back up now... i suggest power recycling the Ooma Hub to restore service

Didn't work for me, still out

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests