Re: ooma Service Status

Stay informed with the latest ooma feature updates and service status. Note: New Topics cannot be created in this forum.
Locked
cetacea
Posts: 9
Joined: Thu Feb 26, 2009 6:23 am

Re: ooma Service Status

Post by cetacea » Mon Apr 13, 2009 10:14 am

Dennis P wrote:Bump due to outage.
I'm guessing we're right in the middle of an outage as I can access the internet (after all, I'm posting this), and I can connect to my Ooma core, however, it shows the tunnel to Ooma as disconnected.

Lines 1 and 2 on the Core are solid red and both the core and the scout have flashing red Ooma tabs.

Calls to Ooma's support line results in a busy signal.

It would be nice to know what the problem is, an estimated time to repair, etc.

For what it's worth ... :)

User avatar
circlef
Posts: 33
Joined: Sat Jan 03, 2009 12:38 pm
Location: Burbank, CA
Contact:

Re: ooma Service Status

Post by circlef » Mon Apr 13, 2009 10:18 am

I'm also experiencing an Ooma outage in Burbank, CA at two locations where we have Ooma. Any update?

Thanks

Alan
Member since January 2009 - Yep!
Premier Member - Yep! - Core and Scout =2 - Yep!
Saving Money - Yep! a lot - Love Ooma - You Bet!

peterlin
Posts: 8
Joined: Mon Jan 19, 2009 10:27 am

Re: ooma Service Status

Post by peterlin » Mon Apr 13, 2009 10:19 am

It's even worse that I can't seem to log into the Lounge to activate Multi-Ring. We really need a feature to forward calls automatically in the event of an outage.

psicorp
Posts: 2
Joined: Wed Apr 08, 2009 6:11 pm

Re: ooma Service Status

Post by psicorp » Mon Apr 13, 2009 10:20 am

Outage in Denver Colorado as well, same busy signal to support line. I also cannot log into lounge, maybe related.

mrjlw2480
Posts: 8
Joined: Sat Apr 04, 2009 7:58 pm

Re: ooma Service Status

Post by mrjlw2480 » Mon Apr 13, 2009 10:20 am

I am also experiencing an Ooma outage in Odenville, AL (right out side of Birmingham). Also using my phone number I am unable to log into the Ooma Lounge.

NVGuy36
Posts: 5
Joined: Tue Mar 10, 2009 5:52 pm

Re: ooma Service Status

Post by NVGuy36 » Mon Apr 13, 2009 10:21 am

Outage in Las Vegas also.

WayneDsr
Posts: 3790
Joined: Wed Feb 04, 2009 6:28 pm
Location: Northern Indiana

Re: ooma Service Status

Post by WayneDsr » Mon Apr 13, 2009 10:22 am

Same here. Outage and cannot log in to lounge. That's bad.

Wayne

ansarim
Posts: 6
Joined: Sat Apr 04, 2009 5:02 pm

Re: ooma Service Status

Post by ansarim » Mon Apr 13, 2009 10:23 am

Outage in Santa Clara, CA

traveler
Posts: 19
Joined: Thu Mar 12, 2009 11:26 am

Re: ooma Service Status

Post by traveler » Mon Apr 13, 2009 10:24 am

Is there an outage in the Olympia wa area? my 1 and 2 lights are solid and I can still connect to the net. I also can't access the lounge with my info

oomikey
Posts: 4
Joined: Tue Mar 24, 2009 12:20 pm

Re: ooma Service Status

Post by oomikey » Mon Apr 13, 2009 10:25 am

Same here, in Ft Worth, TX -- flashing red on ooma hub and scout, and I get "invalid ID" when I try to log into ooma lounge.

Locked